Portaat

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ja sitten kuulen, kuinka
useat, vitivalkeat Pepsodent-hymyt
räpsähtävät valaisemaan harmaata
aivosumuani.

Ei se minun ole,
ei minun hämäräni,
en tunnusta.
Kaikki on hyvin.

Näen jo portaat, pääsen helposti
kaksi ensimmäistä.

Tavoitteeni on korkealla,
mutta ilman tavoitteita
saatan nuupahtaa.

Tänään kevät teki minusta 
nuorempaa.

Mutkatonta, kun ajattelee,
että ystävällisyys on ilmaista.

Saatan ottaa uusiksi sen ääneen nauramisen.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, nauraminen kannattaa aina, se tekee hyvää :) <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot