Virkaanastujaispuhe

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 23.5.2024 5:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Jos vain sorrun full-hd-runoversumiin,
kaikki on soronnoo ja kaput.
Joskus keräsin hulluja sanoja liimalappuihin,
tyssäsin kesken kaiken merkillisiin tunnetiloihin,
niin merkillisiin, että ne oli merkillepantavia.
Joskus karut alennusmyyntikolmekytprossaiset
pakasteesta pamahtivat muistutukseksi,
että pahat energiat kupeksivat 
aina vaan ihan likinurkilla.

Jos sinua kiinnostaa, mitä vahaa minulla 
on korvakäytävässä, ota asia puheeksi.

Se on kuule kovempaa
ainetta kuin Obaman
virkaanastujaispuhe, ja sitä 
on ollut siellä ihan aina.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Korvat ja muutkin paikat on hyvä pitää aina puhtaina <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot