Namikat

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1174
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 6:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
En tietenkään tarkoita sitä,
että tiluliini olisi jotenkin
merkittävämpi kuin sinun 
henkilökohtainen tiluliisi tai 
kolmannen osapuolen hölömpröö,
mutta jos namikat ja nupikat ovat
säätäjän mielestä kohdilllaan,
niin luotan hänen sanaansa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen taplaa tyylillään!
Mainiosti ajateltu, huumorin kukka on usein se kaunein <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot