Sielu

Runoilija Personal-Jesus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on sun
 

Aurinko polttaa sieluni,
mutta pimeys ruokkii sitä.

Selite: 
nääh..
Kategoria: 
 

Kommentit

erikoinen. Iloista synttäriä;)

Ilman aurinkoa ei olisi mitään, ja se on fakta.

Tulee mieleen Tero Liukkosen Jumalan pimeys.
Kerrottiin, kuinka pimeys on aina läsnä.
Sen ymmärtää paremmin, kun lukee sen kirjan.

Mutta aika musta oivallus. Hymy.

 

Käyttäjän kaikki runot