Elämäni

Runoilija Personal-Jesus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on sun
 

Arvet kertovat elämästäni.

Ajoista jolloin minulla ei ollut tulevaisutta.

Ajoista jolloin kaikki oli turhaa.

Ajoista jolloin mietin itsemurhaa.

Ajoista jolloin ystäväni minut hylkäsivät.

Ajoista jolloin etsin sisimpääni.

Ajoista josta oli hyötyä tähän päivään.

Selite: 
Juu, tää nyt vaan tuli mieleen jostain tuolta kaukaa :>
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua, tuttua.. sopii munkin menneisyyteen.. mut jokatapauksessa, hienoa tekstiä (: yks kritisoitava asia, joka on täysin ehdoton; huutomerkki lopusta poes. itse päätät tietysti, ei sillä, mun mielipide vaan on se et se "tönkkää" koko runon ikävästi..

Tuttu vaihe elämästä. Pidin^^

Tiedän tämän tunteen...
Itseasiassa kelailen tätä juuri nyt elämässäni

 

Käyttäjän kaikki runot