Querido

Runoilija YksiMonista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapsi joka ei halua kasvaa isoksi. Kirjoittelen tänne kun en muualle uskalla. Tuotokseni ovat kenties varsin naiiveja, mutta niin olen minäkin.
 

Sinä ajattelit, minä sanoin sen ääneen.
Ja sitten sinä aina hymyilit. Meille.

Ei tarvinnut puhua, ei. Ei tarvinnut, mutta kyllä me puhuimme.
Samaa lausetta toistelimme, kerta toisensa jälkeen.

(Te quiero)

Tänään,
kun kuiskailin korvaasi,
huomasin,
ettet enää ollutkaan siinä.

Katson sinua silmiin.

Missä sinä olet?

Tule takaisin. Te echo de menos.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis.

"Tänään,
kun kuiskailin korvaasi,
huomasin,
ettet enää ollutkaan siinä.

Katson sinua silmiin.

Missä sinä olet?

Tule takaisin. Te echo de menos."

Loistavaa !

Hiljaiseksi laittaa. Uskomattoman kaunista ja haikeaa.

Ensimmäisenä pakko sanoa että tuo espanjankieli kiinnitti heti huomioni tässä :)
Muutenkin hyvin kaunis runo, niin rakenteeltaan kuin sanomaltaankin . Hienoja sanavalintoja ja yksityiskohtaista kertomista .
Onnistunutta tekstiä, jonka nuo espanjankieliset pienet lauseet täydentävät .

 

Käyttäjän kaikki runot