Korjaaja

Runoilija YksiMonista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapsi joka ei halua kasvaa isoksi. Kirjoittelen tänne kun en muualle uskalla. Tuotokseni ovat kenties varsin naiiveja, mutta niin olen minäkin.
 

Näytä minulle,
mihin sinua sattuu,
minä parannan sen.

Näytä mihin tuli mustelma,
minä puhallan.

Näytä mistä revittiin pala,
yritän ommella sen takaisin.

Näytä mistä kohtaa värit ovat haalistuneet,
minä maalaan ne uudestaan.

Näytä mistä kohtaa olet rikki,

Minä korjaan sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot