Tulen sisälle

Runoilija kyynelhelmi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.11.1966

Harvinainen helmi
Löytämättä jäi
Aikojen saatossa
Kyynelmuodon sai
 

Kun katsoin sinuun
Jokin alkoi kyteä
Leimahti liekkiin

Kajo valaisi minua
Kutsuvasti lämmittäen
Ohjaten lähemmäksi

Valo leikki kasvoillani
Tuntui että leisku nuoli
Jokaista sielun sopukkaa

Kavahdin kauemmaksi
Kuumottavaa poltetta
Etten palaisi heti

Mutta palaan
Liekin sydämeen
Tulen sisälle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot