Satatuhatta kandelaa

Runoilija kyynelhelmi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.11.1966

Harvinainen helmi
Löytämättä jäi
Aikojen saatossa
Kyynelmuodon sai
 

Satatuhatta kandelaa
Loistaa kirkkaana
Taivaalla valona
Kaikkivaltiaana

Yksi kynttilä
Palaa sisälläni
Näkymättömänä liekkinä
Sydämeni säteenä

Löydätkö koskaan
Vierelleni kulkemaan
Kynttilänvaloon istumaan
Rakkauteni aurinkoon

Selite: 
Näkymätön on valo rakkauden
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää! :)

Toivottavasti joku löytää
runosi hieno
hyvää syntymäpäivää :)

Kaunis runo.

Kaunis on runosi tunnelma ja myös kaipuinen. Hyvää syntymäpäivää SINULLE! :)

 

Käyttäjän kaikki runot