Sinä olet rakkausrunoni

Runoilija kyynelhelmi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.11.1966

Harvinainen helmi
Löytämättä jäi
Aikojen saatossa
Kyynelmuodon sai
 

Sinä olet rakkaus
Runo jota tapailen
Säkeet joita lukisin

Sana sanalta
Rivi riviltä
Rivien välitkin

Olet niin kaunis
Lähes virheetön
Melkein täydellinen

Sinä olet runoni
Jonka kirjoittaisin
Rakkaudella

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Hienoa, nätti on runosi

<3

Hieno.

Hienoa, nätti on runosi

<3

 

Käyttäjän kaikki runot