Mä muistan

Runoilija Rory

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä muistan kun näin sut ekan kerran.
Ja nauroin sulle.
Mä muistan sun katseesi.
Ja hukuin siihen.
Mä muistan meidän ekan suudelman.
Ja rakastuin suhun.
Mä muistan kuinka kaikki oli niin kaunista sun kanssa.
Ja uskoin siihen.
Mä muistan kaikki turhat sanat.
Ja silti jäin.
Mä muistan kuinka rikoit mua.
Ja en silti päästänyt irti.
Mä muistan kun vihdoin tajusin.
Ja silti halusin sut.
Mä muistan kuinka mun oli paha olla.
Ja kuinka sait mut uskomaan vielläkin.
Mä muistan kun vihdoin päästit menee.
Ja itkin.
Mä muistan kuinka kaipasin sua.
Ja kuinka selvisin siitä.
Mä muistan kuinka en aikonut katsoa taakseni.
ja silti tein niin.
Mä muistan kuinka vihasin sua.
Ja en antanut anteeksi.
Mä muistan kun tapasin sut uudelleen.
Ja pidin susta.
Mä muistan kuinka pystyin hengittämään sun seurassas.
Ja se helpotti.

Selite: 
Tälläinen vain putkahti eräänä yönä muistellessani menneitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teksti, tuntuu tällä hetkellä aika tutulta. Mun runoni ei tosin oo vielä lopussa, mä oon vasta tajunnut kaiken, ja silti haluan takaisin enemmän kun mitään muuta. Mutta joskus vielä helpottaa...

Tekstinä kaunis, onnellinen loppu pelasti paljon. Hienoa!

Onnea muuten synttärinä!

 

Käyttäjän kaikki runot