Pilvennielijä

Runoilija Joe Senone

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.11.2015 22:36

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen pilvennielijä.
Minä nielen pilviä, eikä minulla ole silmiä.
Jotkut pilvet ovat raikkautta, jotkut saasteita.
Jatkan kunnes nielen taas mustan pilven.
Sitten hajoan.

Anna minulle keuhko,
ettei minun tarvitse niellä kaikkea.

Uloshengitys,
ei oksennus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja kun taivas loppuu, minä alan.

Jaa a, pidättelen tunteitani sen aikaa että saan kommentoitua tätä joteen ala sekoilla. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot