Ongelma

Runoilija Joe Senone

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.6.2006
Viimeksi paikalla: 1.11.2015 22:36

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on ongelma
Joidenkin on vaikeampi ratkaista se
Kun elämä on ratkaistu, se on onnellinen

Kun elämä on onnellinen, se on uni
Kun elämä on onneton, se on painajainen
Elämä on unelma
Ongelma on pelko

On annettava elämän jakautua
Irrotettava ongelma elämästä
Erottaa paha hyvästä

Leikata puolet kasvoistaan
Polttaa paha pois
Ommella se takaisin väärin päin

Uskoa että jokainen "haista vittu"
Onkin "minä rakastan sinua"
Vaikkei se koskaan ollutkaan
Antaa anteeksi vaikkei voisikaan

Katsoa pintaa syvemmälle
Nähdä naamion alle
Ihon verinen puoli
Rumempi kuin ulkokuori

Sen pinta et ole sinä
Se on puolet sinusta
Muttei koskaan sinä
Vaikka sinä olet minä
Ja hän on sinä

Kun puolikas on nurin päin
Et koskaan näytä sitä maailmalle
Sitä mitä se näytti sinulle

Olet hyvä
Kumonnut pahan
Joka kasvoillesi kaadettiin

Näin vaikeaa se on tällä kertaa
Ehkä helpompaa seuraavalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat todella taitavasti ja annat ajattelemisen aihetta. Tämä on hienoa tekstiä, oivaltavaa. Runojasi jää miettimään pidemmäksikin aikaa. Hienoa!

Tämä on todella raastavan tosi! ja lukemisen ja ajttelemisen arvoinen runo. Ihan tyrmistyin!

 

Käyttäjän kaikki runot