Tutkimusmatkailija

Runoilija sivaltaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei tehty enää tutkimusmatkoja iholle
mentiin yksin
löydettiin kaikki harmaan sävyt

ikävä oli pitkään kaivanut kuoppaa jalkojeni alle
siihen astuin
jäin asumaan

matkalla alas en vielä tiennyt
kuinka katkeralta maistaa maa
on vaikea enää muistaa
miksi piti irrottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot