Sivuääniä

Runoilija sivaltaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun käännyin pois
ei ollut surua silmissä

oli kypsää kiitollisuutta
suoria ajatusnauhoja
tarina joka päättyi pisteeseen.

hetken päästä kaikki kääntyi kieroon

ikävä hilseili iholla
tippui loputtomina lastuina kantapäistä
muttei irronnut

suorat viivat huurtuivat
mieli teki kääntyä takaisin
mutta tie oli tehnyt liian monta mutkaa

kumara selkä taipuu muttei vielä katkea
kulkee hämäristä huoneista pimeämpiin
jaksaa kantaa ikävää läpi päivien

tulisi yö jona taakkani laskisin
tulisi päivä jona suru kauniiksi muistoksi kirkastuisi
tulisi luku jossa sinä olisit kuiskaus rivien välissä
sivuääniä sydämessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo, joka täytyi lukea muutamaan otteeseen läpi. Se on paljon sanottu, sillä hirveän usein ei näin pääse käymään.
Taitavasti kirjoitat!

en sano muuta kun että

mahtava

 

Käyttäjän kaikki runot