Murusia minusta

Runoilija sivaltaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten sinä voisitkaan minun sydäntäni riepotella
viedä pois palasen
joka on siihen kiinni kasvanut
pudottaa korkeammalta kuin olen koskaan ennen kiivennyt
Älä päästä irti,
minä vapisen

Kätesi ovat syvemmällä ihon alla kuin antaisin kurottaa
sanoillasi painoa,
vaikka tahtoisinkin unohtaa

Toivon että rakkautesi riittäisi mut kantamaan
vaikka tiedän
sä olet jo menossa
vain mun muruseni jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot