^^^^¨¨¨¨¨----

Runoilija James-since-1985

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen rauhallinen ja hyvä poieka=)Olen 27 vuotta vanha mies. Rakastan kaikkea syvällistä ja huumoria.
Elämän mottoni on: "Jos ei koita ei voita!" Runoilu on siitä kivaa että saa rakennettua sillan todellisuuden ja fantasian välille.
 

Minussa on tuskaa,
Minussa on tunnetta.
Nukun. Herään- hikoilen yöllistä ääntä. Naapuri riitelee korvissani-minusta. Helvetin liekit sisintäni kalvaa.
Toivon jopa elämäni olevan förbi eli ohi. Menee taas tovi kun väsyn tuskaani. Joka yö sama toistuu pala palalta usko itseeni sielustani poistuu.
Milloin vastustuskykyni pettää? Milloin olen pelkkää viivaa ja huippuvuoret taipuvat lakeuksille.
Pohjanmaan lakeuksilla kotini on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot