91 päivää

Runoilija James-since-1985

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen rauhallinen ja hyvä poieka=)Olen 27 vuotta vanha mies. Rakastan kaikkea syvällistä ja huumoria.
Elämän mottoni on: "Jos ei koita ei voita!" Runoilu on siitä kivaa että saa rakennettua sillan todellisuuden ja fantasian välille.
 

On 12.4.2014.
91 päivää ja sitten elämäni ensimmäinen päivä aviomiehenä on tosi.
3 vuotta
6 kuukautta
2 viikkoa
4 päivää
Sitten tämä mies sua kosi, päivänä jolloin myrsky tyyntyi ja aurinko laski pilvettömällä syystaivaalla meren tummaan syleilyyn.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot