Kuningaskunta

Runoilija H3NN1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän että aina on joku joka
rakastaa.
Joka murtunutta prinsessaa
lohduttaa.
Ja rikkoontuneen linnan korjaa.

Mutta onko järkeä,
kun joku ''ylempiarvoinen''
kuningatar tulee sotajoukkojensa kanssa,
(joista prinsessakin jotkut tunsi)
ja rikkoo kaiken,
mitä vaivalla on koittanut korjata
ja rakentaa.

Selite: 
Prinsessa on poissa ja unelma murtunut!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan sanattomaksi menin. Hieno, vahva runo. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot