Tyttö täydellinen

Runoilija H3NN1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mut sit se tyttö täydellinen palaa
ja kaiken hyvän tän maailmas tuhoaa.

Eihän tunteille voi mitää,
ei rakkaudelle,
eikä sille et viha sydämes itää.

Mut must tuntuu et tää on väärin,
tuut vaan sieltä
ja viet kaiken.

Ja mä kun oon ehtinyt
jo kauan rakastaa.

Selite: 
En tiiä :S sanokaa te!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot