Jotkut ihmiset ovat yksinään

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 
Jotkut ihmiset ovat yksinään
kuin suurehko paraatiorkesteri
liput liehuvat
torvet soivat
lautaset läiskivät yhteen
ja kaikki pienemmät eläimet
ja kasvit
tulevat tallatuksi pontevien jalkojen alla
elleivät ehdi luikkia pakoon

Olen pahoillani
jatkakaa vain
mutta minun on pakko mennä

minulla on kamarimusiikkihermosto
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot