-

Runoilija tulimarja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006
Viimeksi paikalla: 9.4.2023 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.2.1973

 
auringon safiiri
luinen maa

talvipäivän läpivalaisu

tyhjyyden viisas ihme
yllätys
kantaa sanojen kehikkoa

kirkkauden murunen rinnan alla 
herää

valot viipyvät vastakkain
huominen helkkyy hetken
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, uuden vuosikymmenen vaihtuneena <3 
Kaunis, hieno runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot