Onni

Runoilija äyriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on!
 

Katson lastani pientä nukkuvaa
kyyneleet silmiini tulevat.
Hymyn kun annat äidille
jaksan taas päivän eteenpäin.
Ei parempaa lahjaa voi olla
päällä maan,
lapsiaan kun saa helliä ja rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot