Rakkauden siemen

Runoilija äyriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on!
 

Missä kasvaa ystävyys
rehellisyys
iloisuus
onni.
Kaikkialla näkyy
vihamielisyyttä
petosta
katkeruutta.
Taidan istuttaa
kukkapenkkiini
rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinhan se rakkauskin alkaa siemenestä, itää joskus ei, vaan jos itää aikanaan puhkeaa kukkaan. Ihana monitahoinen runo.
Sitäpaitsi onhan olemassa kukka jonka nimi on Palava rakkaus.

Sitä kukkapenkkiä kantsii kastella.

Noinhan se rakkauskin alkaa siemenestä, itää joskus ei, vaan jos itää aikanaan puhkeaa kukkaan. Ihana monitahoinen runo.
Sitäpaitsi onhan olemassa kukka jonka nimi on Palava rakkaus.

Sitä kukkapenkkiä kantsii kastella.

 

Käyttäjän kaikki runot