siinä vaiheessa...

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Siinä vaiheessa kun konttaat pöydän alla
eikä se ole viinipullo, jota puristat henkesi kaupalla.
Tiskirätti

Siinä vaiheessa kun avaat vaatekaappisi
Etkä etsikään sitä kaikkein tyrkyintä mekkoasi.
Verkkarit

Siinä vaiheessa kun hiuksesi ovat tahmeat
eikä se ole hiuslakkaa, jota yrität pestä pois
puuroa

Siinä vaiheessa kun olet valvonut kellon ympäri
etkä todellakaan ole juhlinut pilkkuun saakka.
Koliikki

Viimeistään siinä vaiheessa ymmärrät olevasi

äiti

Selite: 
Äitiys \o/ Nautin siitä kaikesta huolimatta <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot