missä elämäni on?

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Minä en enää usko
että tämä on minun elämäni
luulen todella eksyneeni
kadottaneeni itseni
joutunut niin hukkaan
etten koskaan enää löydä
tarttumapintaa

olen hukkumaisillani
tähän täydellisen naisen
rooliini
huulipunaan ja korkokenkiin

siihen mitä vannoin inhoavani
sydämeni pohjasta

aikuisuuteen

Selite: 
Pitkästä aikaa yritän saada sanoja ulos
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot