Vaahteranlehdet

Runoilija melodramatic fool

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punaiset, suuret vaahteranlehdet
putoavat puusta
Minun ja hevosen päälle
Olo tuntuu kevyeltä ja hyvältä
Hevosen selkä on lämmin ja pehmeä
Haaveillen jatkamme matkaa
tuntemattomaan
Ja takaisin kotiin
Punaisten, suurten vaahteranlehtien
putoillessa puusta..

Selite: 
Nimim. Puskaratsastaja. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Puskaratsastaja iski taas... ?:) Voisin kuvitella tunnelman vaikken ikinä ole hevosen selässä ollutkaan (ja hyvä niin).

 

Käyttäjän kaikki runot