Painajainen hereillä

Runoilija melodramatic fool

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin ulos ikkunasta
Odotin jotain
Sisälläni kasvoi kauhu
En voinut hengittää
Olin varma että metsässä oli joku
Silloin olisin tarvinnut
vierelleni turvaa
Kuitenkin
Jouduin kohtamaan yksin
yön kauhut
Hämärässä hiipivät hirviöt

Selite: 
Niin, tällänen olo oli eilen illalla, tai yöllä.. Kamala ahdistus.. Onneks nyt paistaa aurinko ja on helpompi hengittää.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot