Maantie

Runoilija melodramatic fool

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen edessäni maantien
se jatkuu ja jatkuu, niin pitkälle kun silmä kantaa
Musiikki kannustaa jatkamaan
laulun tuska kasvattaa omaani
Haluan juosta kivun pois
Näen kasvosi, näen sinut mielessäni
Juoksen kovempaa, vaikka en jaksaisi
Haluan vain saada kuvasi pois mielestäni

Vihdoin kaadun, lyyhistyn maahan
Voimani ovat lopussa,
mutta kuvasi on silti mielessäni
Vaikka juoksisin kipua, sinua karkuun koko elämäni
Kuvasi ei katoa milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot