Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hauras usko siihen että olisit jotain muuta mitä olen nähnyt

sanasi tuntuvat hyvältä, kosketuksesi tuntuu hyvältä

anteeksi, en vain voi luottaa sanoihisi

jos niin rakas olen kun väität olevani

miten ikinä pystyit minulle valehtelemaan

anteeksi, en vain voin luottaa sanoihisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo