Arki

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei halua muuttaa suuntaa

taas menetän otteeni itseeni

vain yhdessä tilassa voin elää vapaasti

juoksen arkea pakoon niin kovaa kuin vain pääsen

he antavat minun hetken hengähtää

sunnuntait ovat pahimpia kun krapulassa makaan

tietäen että huomenna ajojahti taas jatkuu

Ongelmat seuraavat minua minne ikinä menenkin

haluaisin ne haudata

en vain jaksa enään niille hautoja kaivaa

puhun vain kun on pakko jos edes silloinkaan

vakuutan kaiken olevan okei

vaikka olenkin vain kuoret mitä ehkä joskus olin

sanon ettei mikään ole muuttunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo