Uni

Runoilija Tyrskyluodon maija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2013
Viimeksi paikalla: 22.1.2016 6:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1972

Pilvilinnojen rakentelija, arjen antisankari. Facebookissa: Tyrskyluodon elämää
 

Miksi tulit uneeni?
Ikävä on ollut.
Muistutit minua tunteesta,
jostain menneestä,
kauniista.

Miksi juuri nyt?
Kaipausta olen tuntenut.
Miten on yksin
kurja nukkua,
aamuisin herätä.

Kyllä minä muistan sinut.
Nuorena ja kauniina,
huimapäisenä.
Lepää rauhassa rakkaani,
täällä on kaikki hyvin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot