Kesäyö

Runoilija Tyrskyluodon maija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2013
Viimeksi paikalla: 22.1.2016 6:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1972

Pilvilinnojen rakentelija, arjen antisankari. Facebookissa: Tyrskyluodon elämää
 

Sillon me juotiin
pillillä fresitaa
kun rakkautta oli ilmassa
enemmän kuin lämpöasteita
Suomenlinnan kallioilla
heinäkuussa

Yö oli kuuma
ja meillä ei kiirettä
minnekään
aallot kasteli varpaat
ilon kyyneleet sotki
ripsivärin

Loppukesän pimeässä
oltiin kauniita
ja onnellisia
Lautalla sylissäsi
lähetin tähdille toiveen
loppumattomasta rakkaudesta

Samat tähdet taivaan
katolla seurasivat
kulkua poispäin talosta
jonne ei enää onni
mahtunut
eikä sydän siitäkään
rikkoutunut kokonaan

Se
mitä joskus oli
katosi
Jäljelle jäi
sinä siellä
minä täällä
Hyvät muistot
säilytän sydämen alle
yksinäisiä iltoja
lämmittämään

Onnellinen kuitenkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa elämää ja välillä suruakin
Muistot ovat parhaita, säilyvät mielessä ja sydämessä
Mistä tuon kesän lämmön löysit :)

Kauniisti ja tehokkaasti runo kertaa mieleen muistoja, mitkä kaikki eivät ehkä olekaan niin kovin kauniita, mutta muistojen kultaisissa kehyksissä muuttuvat sellaisiksi.

Herkkää ja vahvaa tekstiä tämä runo kuitenkin on.
Hyvä.

*Onnea kovasti paljon* sinulle tänään.

lämpöasteet juuri nyt,suomen kesässä
jotakuinkin sitä fresitan alkoholipitoisuuden luokkaa..

mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut!

:D

kasvutarina tämäkin, kauniita muistoja

 

Käyttäjän kaikki runot