Nimetön

Runoilija Tyrskyluodon maija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2013
Viimeksi paikalla: 22.1.2016 6:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1972

Pilvilinnojen rakentelija, arjen antisankari. Facebookissa: Tyrskyluodon elämää
 

Lupasit,
tämä rakkaus ei lopu
koskaan.
Uskoin
hetken kerrallaan.

Halusit
pitää huolta,
olla tukena ja
olkapäänä.
Olit valmis
syleilyyn,
viinillä kostutettuihin
suudelmiin,
yön pimeisiin hetkiin.

Tänään olen tottunut jo
elämään ilman
sinua.
Kuvittelin,
ettei sinulle mikään riitä,
mutta minä
olinkin se yksi liikaa.

Eipä sinusta olisi minulle ollutkaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot