rakastava menninkäinen

Runoilija f1604e3f0b2ca044527f9237fe5cb84a

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.5.2006
Viimeksi paikalla: 11.8.2018 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tyttö, jonka sydämestä tulvii rakkautta
      eikä haaveista koskaan tule totta.

epävakaus ja surusilmät.
 
Kai se oli jotenkin ihanaa,
kun se menninkäinen keräsi
mahlaa ja kiviä.
Sen tähdet hylkäs sen
ja sanoi sokeri ja suola.

vastakohdat

Haukkas se nektariinia ja
suuteli tammea ja halasi.

jokainen osaa rakastaa

Oli se ehkä ihaninta kun se
lauloi sitten kirahveista.

eilen linnuista ja kukista

Selite: 
niin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan epävarma tunnelma.
Ja jotenkin tämä juoni tässä on todella veikeä.
Erityisesti pidin kohdasta "lauloi sitten kirahveista. eilen linnuista ja kukista" .

Mieleeni ei tullut ollenkaan negatiivista palautetta.

Tämä on jotenkin kerta kaikkiaan ihana runo, tykkään! :o}

Menninkäinen on hienossa runossasi rakkaudesta sekaisin! Hellyttävä ja lämmin runo!

Mukavasti soljuu sanat tässä runossasi Hienosti maalaileit sanoilla
 

Käyttäjän kaikki runot