unta

Runoilija f1604e3f0b2ca044527f9237fe5cb84a

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.5.2006
Viimeksi paikalla: 11.8.2018 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


tyttö, jonka sydämestä tulvii rakkautta
      eikä haaveista koskaan tule totta.

epävakaus ja surusilmät.
 

Se kuinka linnut lopettavat laulun
kuinka autot pysähtyvät valoihin
ja kuinka sinä et pysähdy vaikka huudan.

Tahdon sinut iholleni.

Ja kuinka maailmanloppu saapuu
ja kuinka meteoriitit jäävät pilvien taakse.

Pian pian toukokuussa
sinä olet minun unohtanut.

tunnen sinut tänään rintalastani alla.

Ankeassa huoneessa
sinä ja tusina hiljaisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wooaa, tosi osuvaa ja värisyttävää runoilua! Monet runosi kolahtavat minuun kovin.

<3

 

Käyttäjän kaikki runot