Kirje taivaaseen

Runoilija jossuuuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei enkeliveljeni, mitä sinulle kuuluu?
onhan sinun nyt hyvä olla?
Sanomatta jäi paljon asioita, mutta kuulethan hennot kuiskaukset joita lähetän tuulen mukana luoksesi?
Tiedätkö, lapsestasi on tulossa komea nuorukainen, isänsä lempeän luonteen hän on saanut lahjaksi.
Vaimosi voimia ihailen, sisukas nainen hän on.
Mutta tiedätkö veli rakas, minun on sinua ikävä.
Haluaisin taas nauraa kanssasi, kutittaa sinua, juosta kilpaa kanssasi.
Tehdään sitten kaikkea taas yhdessä kun tulen luoksesi, odotathan minua siellä?
Odotan vastaustasi, lähetä se tuulen mukana, osoite on minun sydämeni.
rakkaudella: pikkusiskosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kyynelin luin ja tunsin ikävän
runostasi. Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot