rakkaus

Runoilija jossuuuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus.

Se ensin humalluttaa kuin viini.
Nostaa minut hetkeksi pois maan pinnalta.
kaikki se, on epätäydellisen täydellistä.

Kohta huomaankin ne sumennossa olleet virheet.
Toinen ihminen ei olekkaan täydellinen.

Häntä täytyy muuttaa.
Täytyy tehdä hänestä se, kehen rakastuin.
Täytyy kitkeä virheet pois.

Sitten huomaan.
Turhaa työtä. Toista ei voi muuttaa.

Mutta itseään voi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot