rakkauden ihanuus

Runoilija jossuuuu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli kaunis syksyinen ilta, kun he tapasivat.

Poika ja tyttö, jonka sydän oli rikkoutunut.

Kuun valossa he kumpikin kokivat ensisuudelmansa.
Kummallekkin se oli uutta ja se kosketti heitä syvälle sisimpään.

He puhuivat hiljaa, rakkautta täynnä olevia sanoja.

Ja yhä uudelleen ja uudelleen heidän huulensa koskettivat toisiaan.

Yhtäkkiä tytön silmät täyttyivät kyynelistä.

Poika tarttui tytön kädestä kiinni, ja katsoi tyttöä kysyvästi.

"Tämä on niin epätodellisen ihanaa ettei tämä voi kestää kauaa, et sinä minua voi rakastaa. ei kukaan muukaan siihen ole pystynyt" tyttö sanoi kuiskaten.

"Ikuisesti rakastan sinua ja olen kanssasi. En ikinä hylkäisi sinua" Poika vastasi ja otti tytön hellään halaukseen.

Pimeässä ja kylmässä illassa he seisoivat pitäen toisistaan tiukasti kiinni,

mutta heitä ei palellut.

Rakkaus oli niin suurta että se piti heidät lämpimänä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot