Vuorien taa

Runoilija Heroine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dissosiatiivinen lapsi kaiken takana leikkii yksin elämällä.
 

Sininen taivas
Laaja havumetsä
Oranssi auringonlasku
Olen kotona
Kaltaisteni joukossa
Metsän eläimet
katsovat kulkuani
toivottaen minut
tervetulleeksi
Haistan ilmaa
Kuusen tuoksu
avaa ajatukseni
Katselen maisemaa
Männyn jylhyys
herättää himoni
Kuuntelen maailmaa
Suden ulvonta
hellii korviani
Maistelen hillaa
Sen maku
sokeroi maailmani
Hipelöin sammalta
Sen pehmeys
nukuttaa minut
yön syleilyyn

Selite: 
Possu herättää keskellä metsää nukkuvan Sankarin
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen, metsä omana elementtinään. Silti kaiken kattavaa haikeutta mukana.

taitavaa kuvailua, pidin kovasti (:

 

Käyttäjän kaikki runot