ANGER MANAGEMENT

Runoilija PepperMintBomb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tee niin kuin haluaisit toisten tekevän sinulle."

"Homma hanskassa ja hanskat hukassa!"

Ystävät, perhe, sukulaiset, läheisyys, yksinäisyys, jakaminen, elokuvat, suru, välittäminen, ilo, musiikki, tunteilu, nauru, itku, epätoivo, rakkaus, toivo... kaikki mitä elämässä on, joko antaa tai ottaa osansa.

Toki kommentoikaa runojani rohkeasti, haluan mieluusti kuulla mielipiteitänne niistä. ^.^
 

Lapsellisesti kyllä käyttäydyit.
Olisi tehnyt mieli huutaa takaisin!
Mutta itseni hillitsin ja itkuun purskahdin.

Mutta ehkä tietämättäsi satuttaa halusit.
Vaikka sinulla on huono olla,
ei sinun tarvitse sitä muihin purkaa!

Olisi tehnyt mieli sanoa "hanki apua"
Mutta en halunnut enempää suututtaa.

Enhän minäkään karju, vaikka suuttuisin.
Ihan jo kunnioitusesta toista kohtaan.
Ehkä joskus pitäisi, saattaisi puhdistaa.

Seuraavalla kerralla sitten.
Takaisin sanon.
En ole mikään nyrkkeilysäkki,
mikä ei iskuja tunne.

Mutta jos tuota rataa jatkat,
etäisyys suurenee, kaveruus kaikkoaa.
Ja tilalle tulee viha ja katkeruus.

Selite: 
(24.8.2006) Jäi pahamieli, ja tälläisen kirjoitin. ...kunnioitusta ei saa, jollei sitä anna...
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisen vihaa ja katkeruutta on vaikea ottaa vastaan, varsinkin kun itse ei ole aiheuttanut sitä! Vilpitön ja koskettava runo! Hyvää synttäriä!

Kyyyyllä se huutaminen puhdistaa.:)

 

Käyttäjän kaikki runot