Rakastan.

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kiedot kätesi ympärilleni, tunnen - olen turvassa.
Kun katsot silmiini näen kuinka rakastat minua.
Kun olemme yhdessä, tunnen - olen maailman onnekkain tyttö.
Kun kosketat huuliani voisin pyörtyä onnesta.
Kun kuiskaat minulle kaikki salaisuutesi, tunnen - luotat minuun.
Kun halaat minua, voisin pysyä syleilyssäsi ikuisuuden.
Kun lohdutat minua, tunnen - sinä välität.
Tiedäthän kultani, että myös minä rakastan, välitän ja luotan sinuun. Olet minulle kaikki kaikessa. Tärkeämpää, kuin mikään muu maailmassa. Minä rakastan sinua ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis. Ihana rakkaudentunnustus.
Suosikkeihin :)

 

Käyttäjän kaikki runot