:>

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nosta minut ikkunalaudalle
Kosketa minua
Ennekuin hyppään
Katso perääni
Kun katoan yöhön
Rakasta minua
Vaikken voi
Sitä sinulta sanoin pyytää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstiä.
Sain silmiini hyvän kuvan siitä, mitä tässä runossa tapahtuu.
Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot