rakkaimpasi

Runoilija Dinzuliina

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se kuka sinua eniten
rakastaa
Se sinua kipeimmin satuttaa
Se kenen annat koskea
sisintäsi
Se tuhoaa sen
Vain se keneen luotat eniten,
voi vetää maton jalkojesi
alta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot