Nimetön

Runoilija xavier

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.12.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2016 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

en ole herkkä ja luova,
olen kylmä ja tunteeton.
kaikki sen huomaavat ajan kanssa,
ei tarvitse erikseen kertoa.

oi katsos vaan,
kun kynä leijuu paperin yllä.
ei se tee jälkeä.

paperi repeää moneen osaan,
kaikki kauhistuvat,
minä virnistän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot