Unihalvaus

Runoilija xavier

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.12.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2016 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Mä makaan sängylläni,
vatsallani

Mä tunnen sen kädet mun ympärilläni
Se yrittää nostaa mua

Mä nään sen, vaikken siihen katokaan
Sen kuvottavat vääristyneet pellenkasvot

Varjoja mun valkosilla seinillä
Eihän ne kuulu tänne?

Se nostaa mua, sattuu

Mä yritän huutaa, mut en saa suuta auki
Ääntä ei lähde

Mua pelottaa, se nauraa

Hätkähdän,
varjot katoaa

Laitan valot päälle,
halaan jalkojani

Tänä yönä ei enää nukuta...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella puhutteleva runo, käytät todella hyvin erilaisia runokuvia!

Ja paljon onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot