Rakkautta pensaassa

Runoilija Opaakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen back in the game. :)
 

minä löysin sinut
rakkauden keskeltä
pyörryin itsekin
siihen piikkiseen pensaaseen

sinä juttelit haavoilleni
ja niin kuin kukatkin,
ne pitivät siitä

umpeutuivat,
kun minä avauduin

ja sinun kauttasi
me tahrimme kätemme oksiin
ja vierimme pensaikosta pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti tämä.. harmi ettet pitänyt siitä mun omasta, mut jotenkin pahan olon purkamista. vaikka en kellekään haluaisi mitään sellaista mistä yritän kirjoittaa jotain..

ehdottomasti kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot