Nimetön

Runoilija Opaakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen back in the game. :)
 

on kiirunapäisiä mummoja
minun mummoni yksi sellaisista
hän teki lapsenlapsilleen kaalikääryleitä
mannapuuroa tiskivettä kuntopyörälinnoja
nastapelejä

kuivasi kätensä paitansa etumukseen
hän risti kätensä selkänsä takana
venytteli purkkasukkia suustansa
ja antoi kaikkien ymmärtää

olen kaivannut sinua
vielä neljän uoden jälkeenkin
en ole koskaan oppinut elämään niitä askelia
joita ei saa ottaa taaksepäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot