sekaisin.

Runoilija hansufer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2007
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 23:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eräänä iltana mietin yksinäin,miksi kaikki menee vain jotain päin.

mitä järkeä tässä on,miettii oman kohtalon;
paljon surua,paljon tuskaa,ymmärtääkö minua kukaan?

onko järkeä kilvoitella,on niin paljon vikoja mulla.

jospa jätän uskon tään,lähden uuteen maailmaan.

yhtäkkiä papan sanat muistan,ajatukset tieltään suistaa.

papparakas lähti silloin,kuinka onkaan ikävä.

viimeisikseen sanoikseen sanoi meille rakkaudella:
Lapsukaiset rakkahat,säilyttäkää aina usko ja hyvä omatunto.
Se on tärkeintä maailmassa,odotan teitä taivahassa.
Liikutuksen ja rakkauden kyyneleet,poskilleni valuneet.

miten saatoinkaan ajatella,että lähtisin uudelle polulle.

papan nähdä tahdon kerran,taivaan kunniassa herran
.
siellä kaikki isän rakkaat,kokoontuvat ikisuveen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hansufer kiitollisuus 31.7.2008 0 Runo
hansufer Silmät ovat sielun peili? 27.11.2007 1 Runo
hansufer olo 26.11.2007 0 Runo
hansufer poika. 7.9.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 3.8.2007 1 Runo
hansufer tie 31.7.2007 0 Runo
hansufer isä 26.7.2007 2 Runo
hansufer sisko 26.7.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 26.7.2007 0 Runo
hansufer sekaisin. 26.7.2007 0 Runo