kiitollisuus

Runoilija hansufer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2007
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 23:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin vähän muistaa kiittää,
vaikka kiitoksen aihetta riittää

Jumala meille kaiken on luonut,
ilot ja murheet
meille suonut

Jumalan pelkästä armosta saan
nytkin jäädä uskomaan

Isämme kaikki lahjat on antanut,
omalla tiellään meitä kantanut
Perhekin Jumalan lahjaa on
ja terveys,
vaikka monet uskoo kohtaloon

Taivaan isä ystävät antaa
saattomiehiä,
jotka kantaa,
tukevat taivastiellä

Kiittää vielä tahtoisin
isänmaasta rakkahasta
tasa-arvosta,
lahjoistasi suurista

Vielä pyydän, Isä
mulle uskoa lisää,
että uskoa jaksaisin
synnit pois panisin

Pidä mut laumassas
sun hoidossa,
rakkaudessas

Eksyneetkin lampaat kanna
vielä hoida,
armoa anna
Johdata laumaasi takaisin
Viimein taivaan kotiisi

Että kaikki pääsisimme kerran
ikuiseen kotiin,
kunniaan Herran
Sua siellä ylistämme
kiitoksen huokaa sydämemme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hansufer kiitollisuus 31.7.2008 0 Runo
hansufer Silmät ovat sielun peili? 27.11.2007 1 Runo
hansufer olo 26.11.2007 0 Runo
hansufer poika. 7.9.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 3.8.2007 1 Runo
hansufer tie 31.7.2007 0 Runo
hansufer isä 26.7.2007 2 Runo
hansufer sisko 26.7.2007 0 Runo
hansufer Nimetön 26.7.2007 0 Runo
hansufer sekaisin. 26.7.2007 0 Runo